TÄVLINGSREGLEMENTE
Detaljerad information om dispenser, time-out, matchlängd, avancemang till slutspel m.m. finner du i  tävlingsreglementet . Det är viktigt att den som är lagansvarig är påläst vad som gäller.

TURNERINGSSTART
Tävlande klasser spelas fredag-söndag eller lördag-måndag. Kämpande klasser spelas fredag-lördag eller  söndag-måndag. Vilka klasser som spelas vilka dagar är ännu inte klart, men presenteras under våren. 

ANTAL MATCHER
Alla lag är garanterade minst 4 matcher. Reservation om det sker någon urdragning som arrangören inte kan påverka.

SLUTSPEL
Samtliga tävlande klasser avgörs genom A & B-slutspel. Reservation om det inte blir tillräckligt med lag i en klass.
Kämpande klasser har inget slutspel.

MATCHTID
Samtliga matcher i grupp- och slutspel spelas 2x15 min med sista minuten effektiv tid. Mer info i  tävlingsreglementet

SPELPROGRAM
För att undvika förseningar i spelprogrammet så är det av stor vikt att man ser till att komma i god tid till sina matcher.

UPPVÄRMNING PÅ PLAN INFÖR MATCH
Göteborg Floorball Festival vet av erfarenhet att det brukar vara svårt och trångt att värma upp i och runt hallarna, så vi har därför i spelschemat planerat för 5 minuter  avsatt till uppvärmning på matchplanen, inför varje match. Göteborg Floorball Festival förbehåller sig dock rätten att förkorta tiden för uppvärmning om det skulle bli förseningar i spelschemat.

UPPVÄRMNINGSBOLLAR
Alla lag ska medtaga sina egna uppvärmningsbollar. Arrangören tillhandahåller endast matchbollar.

SPELPLATSER
Turneringen spelas i ett antal hallar runt om i Göteborg men huvudarena är Lundbystrand Sporthall med 5 planer under samma tak. 

TRANSPORTER
Turneringen bistår inte med transporter. Tillgång till egna transportmedel är ett alternativ annars så uppmanar vi självklart till hållbart resande med kollektivtrafiken där vi hänvisar till  Västtrafiks hemsida  och deras app "Västtrafik To Go" som kan laddas ner från  App Store  eller  Google Play

AVGIFTER
Lag som beställer logi och mat betalar per person oavsett om det rör spelare eller ledare.  Önskar ni ingen logi eller mat så betalar ni endast lagets anmälningsavgift, inga ytterligare anmälningskostnader tillkommer. OBS! Om ni vill ha dispens för mer än 1 spelare så tillkommer dock dispensavgift. Läs mer i tävlingsreglementet.

RESULTATSERVICE
Göteborg Floorball Festival använder sig av Cupmanagers resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat kommer att finns tillgängliga både på vår hemsida och i vår turneringsapp för Android och iPhone. Dessutom liverapporteras samtliga matcher i tävlande klasser.

POKALER OCH MEDALJER
I de tävlande klasserna så delas det ut pokaler och medaljer till 1:an och 2:an i varje klass i A-slutspelet och pokaler till 1:an och 2:an i B-slutspelet. I de kämpande klasserna så delas det ut medaljer till samtliga deltagare.

SJUKVÅRD
Sjukvårdskunnig personal kommer att finnas på plats på turneringens huvudarena. Vid akuta behov av dessa, sök upp dem eller kontakta hallsekretariatet.