TURNERINGSSTART
Tävlande klasser spelas 26-28 april.
Kämpande klasser spelas 27-28 april. 

TÄVLINGSREGLEMENTE
Detaljerad information om dispenser, time-out, matchlängd, avancemang till slutspel m.m. finner du i  tävlingsreglementet . Det är viktigt att den som är lagansvarig är påläst vad som gäller.

ANTAL MATCHER
Alla lag är garanterade minst 4 matcher. Reservation om det sker någon urdragning som arrangören inte kan påverka.

SPELPROGRAM
För att undvika förseningar i spelprogrammet så är det av stor vikt att man ser till att komma i god tid till sina matcher.

UPPVÄRMNING PÅ PLAN INFÖR MATCH
Göteborg Floorball Festival vet av erfarenhet att det brukar vara svårt och trångt att värma upp i och runt hallarna, så vi har därför i spelschemat planerat för 5 minuter  avsatt till uppvärmning på matchplanen, inför varje match. Göteborg Floorball Festival förbehåller sig dock rätten att förkorta tiden för uppvärmning om det skulle bli förseningar i spelschemat.

UPPVÄRMNINGSBOLLAR
Alla lag ska medtaga sina egna uppvärmningsbollar. Arrangören tillhandahåller endast matchbollar.

SPELPLATSER
Turneringen spelas i ett antal hallar runt om i Göteborg men huvudarena är Lundbystrand Sporthall med 5 planer under samma tak. 

TRANSPORTER
Turneringen bistår inte med transporter. Tillgång till egna transportmedel är ett alternativ annars så uppmanar vi självklart till hållbart resande med kollektivtrafiken där vi hänvisar till  Västtrafiks hemsida  och deras app "Västtrafik To Go" som kan laddas ner från  App Store  eller  Google Play

RESULTATSERVICE
Göteborg Floorball Festival använder sig av Cup Managers resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat kommer att finns tillgängliga på vår hemsida. 

POKALER OCH MEDALJER
I de tävlande klasserna så delas det ut pokaler och medaljer till 1:an och 2:an i varje klass i A-slutspelet och pokaler till 1:an och 2:an i B-slutspelet. I de kämpande klasserna så delas det ut medaljer till samtliga deltagare.

SJUKVÅRD
Sjukvårdskunnig personal kommer att finnas på plats på turneringens huvudarena.